kali_vendeghaz_
kali_egeszseg_
kali_böjt_

Böjt Jelentkezés

A böjtkúrára jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével kezdődik.

Ezt követően annak megérkezéséről visszaigazolást küldünk, mely igazolás tartalmazza a további teendőket is: a még kitöltendő dokumentumokat és a fizetés módját.

A biztos helyfoglaláshoz előlegként a részvételi díj 50%-nak befizetése szükséges. Előleget banki átutalással tudunk elfogadni. A közleményben csak a nevet kell feltüntetni, mást nem!
Amennyiben Egészségpénztár számlát igényelnek az utalás előtt kérnénk, hogy telefonáljanak adategyeztetés céljából.

Kérjük, hogy az előleg befizetéséről küldjön értesítőt az info@kalivendeghaz.hu címre. Köszönjük az együttműködést!

A jelentkezési lap és az előleg beérkezése után válik az előzetes helyfoglalás véglegessé, melyről szintén küldünk visszaigazolást.

Legkésőbb, a kúra előtti 30. napon a kúra teljes összegét kérjük átutalni a foglalás megerősítéseként!

Számlaszámunk, ahova az előleget utalhatja:
Takarékbank
Dr. Sövényházi és Társa Bt.
50420513-10011348-00000000

OTP, Külkereskedelmi Bank, Kereskedelmi és Hitel Bank SZÉP Kártyát a helyszínen elfogadunk. Előleg utaláskor szálláshelyünk –  Káli Vendégház Szentbékkállaként található meg. Kérjük, hogy az előleg befizetéséről küldjön értesítőt az info@kalivendeghaz.hu címre. Köszönjük!
Ha Ön új jelentkező, kérjük a jelentkezési lap elküldése után, szíveskedjen hívni minket (06 20/283-2098) további egyeztetés és orvosi konzultáció egyeztetése céljából.

A böjtkúrára való jelentkezéshez külön szállásfoglalás nem szükséges.
2021. szept. 1-től, mint minden más hazai szállásadó, adatszolgáltatási kötelezettségünknek eleget téve a panzióba érkezéskor mindenki személyi igazolványát vagy útlevelét bemutatására el kell kérnünk. Ennek hiányában meg kell tagadnunk a szállásadást.

Lemondási feltételek:
Kérjük, hogy lemondási szándékukat minden esetben írásban küldjék el. Ezek utáni egyeztetés már telefonon is történhet.
– A foglalás a kúra előtt 30 nappal lemondható az előleg visszatérítésével.
– A kúra előtti 30 – 14 napon belüli lemondás esetén az előleget át tudjuk tenni egy másik kúra időpontjára.
– Amennyiben a lemondás a kúra előtti 14 napon belül történik, a befizetett előleget nem áll módunkban visszafizetni, de ha a helyet másnak értékesíteni tudjuk, akkor az előleg szintén áttehető egy későbbi időpontra.
– A böjtkúra előtt 7 napon belüli lemondást a kúra teljes árának térítésével tudjuk elfogadni.

Megértésüket köszönjük!


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

2024 őszi böjtök

A választott kúra ideje:

Ha szívesen megadja

Vett már részt böjtön?
Egyedül vagy csoportosan?
Van-e valamilyen alapbetegsége, egészségügyi problémája?
Ellenjavallatok Amennyiben az alábbi betegségekkel kapcsolatos problémája van, jelölje meg az adott sorban. Ez esetben személyesen (telefonon vagy e-mail-ben) beszéljen a böjtvezetővel.
Általános Szerződési Feltételek:

A jelentkezés elküldésével kijelentem, hogy a böjt kúra összetevőinek ismertetésében részesültem, valamint annak programját és felépítését elfogadom (beleértve annak tudomásul vételét, hogy a beöntés a kúra szerves és szükséges része). Megértem, hogy a Dr. Sövényházi Ilona által szervezett böjt kúra a szilárd étel fogyasztásáról való önkéntes lemondás meghatározott időre a szervezetem megtisztításának érdekében. Tisztában vagyok vele, hogy különböző testi és lelki reakciók előfordulhatnak a böjt alatt – mely reakciók a szervezet méregtelenítési folyamatainak eredményei.

Elfogadom, hogy a böjtkúra nem helyettesít más egészségügyi kezeléseket vagy gyógyszereket, a programban való részvétel az általános egészségi állapot javítását valamint a vitalitás és a pozitív életenergiák fokozását irányozza elő.

A böjtprogram megkezdése előtt konzultáltam a böjtvezetővel, és tőlem telhetően minden ide tartozó információt a rendelkezésére bocsátottam a fizikai és szellemi állapotomról. A kúrával összefüggő, esetleg a jövőben előforduló változásokat a lehető leghamarabb a tudomására hozom.

Tudomásul veszem, hogy a böjtvezetőt semmilyen felelősség nem terheli, ha bármilyen a böjt szempontjából fontos információt visszatartok, továbbá szintén nem felel bármilyen általam elszenvedett sérülés vagy sebesülés kapcsán, amely a böjt programban való részvételem idején történik.

Miközben tudomásul veszem, hogy a böjtvezető mindent elkövet a böjtkúra megfelelő és biztonságos lebonyolítása érdekében, tudatában vagyok, hogy a programban való részvételem teljes mértékben a saját döntésem.