kali_vendeghaz_
kali_egeszseg_
kali_böjt_

Vendégvélemenyek

 • Muhammet - 2024.01.02
  minden szuper volt , még egyszer akarok ide jönni..
  Muhammet - 2024.01.02
 • Patrícia - 2024. márc. 27.
  Kedves Ilona, Évi és Geri! Az első szó, ami eszembe jut, az a hála és szeretet (második szó :) Hálás vagyok, hogy létrehoztatok egy csoda helyet, ahol csupa kedves, jó lélek találkozik és feltöltődik. Nektek köszönhetjük! A szeretet, ami árad belőletek, azt gyógyszer helyett írnám fel! Hálás vagyok, hogy itt lehettem, olyan-olyan sokat kaptam és szeretettel fogok minden pillanatára visszagondolni és szívembe zárni. Jövök még!
  Patrícia - 2024. márc. 27.
 • Zsuzsa - 2024. márc. 27.
  Kedves Ilona, Évi és Geri! Köszönöm az itt töltött napokat, életem meghatározó élménye volt! A kapott inspiráció, emberi kötődések, tudás – ami komoly profizmussal párosul, felejthetetlenné teszi. Ami a legfontosabb, utat mutatott a mostani nehezen átlátható helyzetben. Kívánom, hogy sokáig járjatok azon az úton, ami szíveteknek legkedvesebb.
  Zsuzsa - 2024. márc. 27.
 • Ági - 2024.04.19.
  Kedves Ilona, Évi és Geri! Ez csoda, ami itt történt! Fantasztikus! Szavakkal ezt nem lehet leírni, ezt mindenkinek át kell élnie! A túrák, a beszélgetések, jógák a kezelések – minden csodálatos volt. Köszönök nektek mindent! Végtelen hála a Jó Istennek, hogy ide vezetett engem! A Jó Isten őrizzen meg Titeket egészségben, békességben, boldogságban! Jövőre találkozunk!
  Ági - 2024.04.19.
 • Raul Marika - 2024. 04.11.
  Kedves Ilona, Évi , Geri, Saci! Másfél év után újra utolsó pillanatban felébredve kaptam tőletek újra lehetőséget, hogy ebben a csodában részt vegyek. Szuper csapattal voltam megint, amiért nagyon hálás vagyok. Ilona, köszönöm neked az anyáskodást, szaktudást. Évi a mindig melegszívű, segítőkész ember, Geri a túrázások királya és nem utolsó sorban Saci, aki felébresztette bennem az elalvó NŐT. Feltöltődve, energiával tele, boldogan megyek haza. Amit még megerősített bennem ez a léböjt, az az, hogy : „ A leghatékonyabban úgy lehet megtenni valamit, ha megtesszük!”
  Raul Marika - 2024. 04.11.
 • Walterné Szeri Ezster - 2024. ápr. 26.
  Drága Évi, Ilona és Geri! Hálával teli a szívem. Ennek a kis csapatnak köszönhetem, hogy a gyógyulás útjára léptem. A kételyek, hogy jó döntés volt-e részemről bevállalni ezzel a komoly betegséggel, teljesen elmúlt. Az a szeretet, amit Évi és Geri egész héten adott, számomra példaértékű. Ilona szakmai tudása rendkívüli! Ő a példa 70 évesen ilyen fiatalos külsővel-hiteles! Ő az egész BÖJT 2 lábon járó reklámja. Nem csak a böjt, hanem ez az egész életvitel, amit ti együtt képviseltek. Tudnék írni még nagyon sok mindent, de legközelebb innen folytatom. Köszönet mindenért. Jó, hogy vagytok és rátok találtam. Namasté
  Walterné Szeri Ezster - 2024. ápr. 26.
 • U.Péter - 2024 máj-3-10- hosszú túrás böjt
  Kedves Ilona, Évi és Geri! Ez volt az első és abszolút meghatározó. Köszönöm azt a hihetetlen munkát és lelkesedést, amivel a böjtöt vezetitek. Mintha kicseréltek volna! Mostantól nem menekültök, egy törzsvendéggel több! 🙂
  U.Péter - 2024 máj-3-10- hosszú túrás böjt
 • Cili - 2024 ápr.
  Otthon. A hely, ahol az lehetsz, aki vagy. Tudás. Egy-ség. Szeretet. A megújulás biztos alapjai. Szív és hitelesség. Kiváló hely a kiteljesedés felé. Hálás vagyok a lehetőségért.
  Cili - 2024 ápr.
 • Ildikó - 2024 március
  Drága Ilona, Évi és Geri! Szuper csapat vagytok. Újra sokat kaptunk Tőletek ls a csoporttól. Elkötelezettség, melegség, humor, színvonal, ezek jutnak eszembe rólatok. Biztosan jövök újra!
  Ildikó - 2024 március
 • Niki
  Kedves Évi, Geri és Ilona! Testi-lelki tisztulás. Szeretet és erő. Hála van a szívemben. Szeretettel,
  Niki
 • Piros - 2024. 03.01.
  Drága Ilona, Évi és Geri! Hálásan köszönöm a sok segítséget nektek. Teljesen megtisztulva érzem magam testileg, lelkileg, mentálisan. Nagyon régóta járok hozzátok és továbbra is csodálatos az, amit tőletek kapok. Sok-sok ölelés:
  Piros - 2024. 03.01.
 • Gabi - 2024. március 1.
  Kedves Ilona, Évi és Geri, Nagyon szépen köszönöm ezt a csodálatos lehetőséget. Szavakkal nehéz kifejezni, hogy mennyit jelentett nekem ez az 1 hét. Rengeteg gyönyörű pillanatot szereztetek nekem. Teljes szívvel és lélekkel csináljátok ezt a fantasztikusa küldetést. Nemsokára újra találkozunk.   Nagy ölelés,
  Gabi - 2024. március 1.