KÚRA IDŐPONTOK / ÁRAKBöjt a Káli Vendégházban: A hely, ahol utolér a lelked!


2 0 2 4 Káli böjtök
Várólistára is mindig érdemes feliratkozni, mert sokszor van lehetőség onnan is bekerülni az igényelt, vagy esetleg valamelyik másik csoportba!
május 24.-31. / 7 napos böjt – 2 HELY
május 31.- június 7. / NIA táncos női csoport – 7 napos böjt – VÁRÓLISTA
június 28. – július 5.- / Szezonzáró 7 napos böjt – VÁRÓLISTA
2024 ŐSZI BÖJTÖK – már foglalhatók!
szeptember 27.-október 4. / hosszú túrás 7 napos böjt
október 11.-18 / NIA táncos női csoport – 7 napos böjt 
október 25.- november 1. / 7 napos böjt
november 8.-15. / 7 napos böjt
november 29.- december 6. / Karácsonyra karcsúbban 7 napos böjt

Hűség programunk 2024-ben is tovább él!

Minden ugyanabban az évben befizetett 3. program után
az az évi 4. alkalomra
50% kedvezménnyel ajándékozunk meg!

Legyél Te is tagja a leghűségesebb vendégeink csoportjának! 🙂


2024-es tavaszi böjtös szállások az alábbi árakon foglalhatók:
a szállás árak a teljes ellátást és az ÁFÁ-t tartalmazzák  3 személyes elhelyezés 150.000 Ft
7 napos 2 személyes elhelyezés 160.000 Ft
1 személyes elhelyezés 170.000 Ft

 

Régebbi hírleveleinkből bepillanthatunk a Káli böjtök hangulatába az alábbi linken:
https://us6.campaign-archive.com/home/?u=7f6ba4f929f028be6bc49b567&id=61ef94e954


2024. május 31.-június .7.- „NIA – NŐI” csoport / 7 napos

Témáink a böjt és az egészséges életmódon túlmutatva foglalkoznak a nőiség-nőiesség megélésével, amit egy workshoppal is segítünk és közös NIA tánccal koronázzuk meg minden napunkat.


Sőtér Sarolta vendégelőadónk bemutatkozása:

2008 óta vagyok Pilates, 2010 óta Nia tanár (fekete öves), 2021 óta pedig jin jógát és női jógát tanulok és tanítok. Hiszem azt, hogy a testmozgás olyan univerzális segítség, ami gyógyítja a testet és a lelket is. A legjobb terápiaés a leghatékonyabb gyógyszer.
A testi egészség mellett a tudatosság megteremtéséhez és gyakorlásához is szükség van néha egy kis “edzésre”, ezért megkerestem és megtanultam azokat a rendszereket, amik számomra a legigazabbak és hatékonyabbak. Így esett a választásom a család és lélekállításra, melyeket egyéni és csoportos formában 2012 óta vezetek. Ebből fúzióból adódóan a mozgás alapú foglalkozásaimba tudatosan építem be az érzelmi blokkoldást. Ezek még erősebb, hatékonyabb és tisztább megélésekre adnak lehetőséget.

Mozgásban a Lélek – A harmónia tánca

A polaritás az életünk része. Mindig a végletek közötti harmóniákat és nyugvópontokat kerestem. Így születtek meg azok a fúziók, amik segítenek abban, hogy ezeket megéljük és megtapasztaljuk. Nia tanárként és családállítóként kialakult a Mozgásban a Lélek rendszere, amely a Nia tánc alapjait felhasználva egy olyan tudatos utazásra hív minket, ahol valóban az első pillanattól kezdve az utolsóig táncol a lélek… miközben ebben a végtelen és szabad térben minden átélhető – itt valóban az lehetsz, aki vagy. Egyszerű, követhető lépések és mozdulatok feltöltve mind azzal, ami éppen akkor Benned van. Ez a Te táncod. 

Workshop: –Női lét ciklusai

Elizabeth Davis és Carol Leonard szerint 13 minőségen haladunk keresztül, azonban csak pár olyan van, amit valamennyire élünk és (akár) ismétlünk is.
Mindenki ismeri a megújulás energiáit (Leány, Szűz), a barátságainkban pedig megjelenik a Vértestvér ereje. Életünk során többször elérhet minket a szerelem, amiben minden feloldódik (Szerető)… Érezzük az erőt, amivel harcolunk azért, ami/aki fontos (Amazon), majd akár van gyermekünk, akár nincsen, megérkezik az Anya.
Természetes, hogy rálátunk azokra a minőségeinkre, amiket – korunkból és a természetes beavatásainkból (vérmisztériumok) adódóan – már megéltünk és használunk.
Azonban az idő halad és változunk… átalakul a test és sokszor átalakul a gondolkodásmódunk is.

Sokszor nem tudjuk, hogy mi jöhet ez után, így az érettebb kort elérve elkezdünk visszanyúlni a régi, jól ismert mintákhoz. Érezzük ugyan, hogy nem komfortos, azonban nincsen más a kezünkben. Pedig ott vannak, és várnak ránk azok az archetípusok, amik a bölcsességről és a tudás/tapasztalat átadásáról szólnak.

 

Ebben a böjti hétben megismerjük Őket is: a fantasztikus Bábát, aki életre hív, az ezer-felé-figyelő, mindent összetartó Matriarchát, a szeretettel teli Papnőt, akinek az első a szolgálat, a csodálatos, önálló és letisztult Varázslónőt, aki önmagában teljes.
Az ősz hajszálakkal egyre jobban érezzük majd a Vénség minőségét a humorával, a gondoskodásával és kiegyensúlyozottságával, majd elérkezünk az Élet végéhez, ahol a Sötét Anya várja az Átváltozást, amivel a kör újra indul.

Az élet színei szövik majd át a táncaink és az együttlétünk mindent összetartó hálóját.

 

A képekre kattintva megtekintheti léptethető galériánkat